Wie of wat is Typisch-nok


Mijn naam is Niels Oude Kamphuis en ben zo'n 10 jaar geleden begonnen met het vervaardigen van aparte meubelstukken. Lampen, banken, stoelen en tafels voor interieur en exterieur, met een kunstzinnige knipoog. Later kwam daar het industriele maatwerk voor binnen bij. Daarmee liep ik vooruit op een nieuwe hype, zoals ik met mijn inzichten toch vaak aanvoel wat er op de markt in aantocht is op het gebied van hip en trendy.

Mijn andere, moderne kijk op interieur heeft ertoe geleid dat ik in de loop der tijd veel winkels en woonhuizen heb mogen inrichten. en alleen bij het interieur is dit niet gebleven.

Daar waar het staal ook steeds vaker van binnen naar buiten is gegaan, ben ik ook steeds vaker tuinen gaan inrichten. Van overkappingen tot mooie grote boombakken. En dit vaak in de combinatie van staal en hout

De naam ''typisch" nok zegt ook al veel over mijn werkwijze.. Gedreven door eigenzinnigheid denk ik graag mee over een nieuw meubelstuk, overkapping of anders, maar dan ook anders!!!

Dit wil natuurlijk niet zeggen dat ik niet graag iets wil uitvoeren, dat wat de klant vraagt, ongeacht of het mijn smaak is of niet.......

"ruimte voor andere ideeen, is ruimte om soms meer ruimte te creeren"