bel ons op 06 - 29 37 0256


Over ons


Over ons

Wie of wat is Typisch-NOK?

Mijn naam is Niels Oude Kamphuis en zo’n tien jaar geleden ben ik begonnen met het vervaardigen van aparte meubelstukken. Lampen, banken, stoelen en tafels voor interieur en exterieur, met een kunstzinnige knipoog. Later kwam daar het industriële maatwerk voor binnen bij, de industriële inrichting. Daarmee liep ik vooruit op een nieuwe hype, zoals ik met mijn inzichten toch vaak aanvoel wat er op de markt in aantocht is op het gebied van hip en trendy.

Mijn andere, moderne kijk op interieur heeft ertoe geleid dat ik in de loop der tijd veel panden heb mogen inrichten, zowel winkels als particuliere woningen. Zij kregen het Typisch-NOK-sausje, onder meer door de ‘andere’ meubelindeling en kleuren. In sommige gevallen zorgde ik ook voor de las- en schilderwerkzaamheden, waardoor ik nu zover ben dat ik een totaalpakket kan aanbieden. Dat dus voorziet in de inrichting, maar ook in het schilder-, las- en bouwwerk.

Mijn passie lag altijd bij retro. Gevoegd bij de moderne trends krijg je dan de mooiste interieurs en, ook niet onbelangrijk, tegen lage kosten. Mijn motto is ‘hoe goedkoper, hoe mooier.’ En mijn stijl de ‘waarom niet-stijl.’ Wat ik daarmee bedoel? Ik maak nooit wat de buren ook hebben. Dat is zonde. Niet voor niets adviseer ik mijn klanten altijd: ‘kijk eens rond, maak je eigen creaties en doe vooral niet te saai’. Waarom saai als het ook origineel of Typisch-NOK kan?

Vakmanschap met passie!